TEKNIK TEKSTIL

Teknik Tekstil Imalati:

* Aramid, para ve Meta Aramid kumaslarin ve bunlarin karisimlarinin apre ve boyama islemleri yapilmaktadir.

*Pamuk Polyester karisimli isçi elbisesi imalati için indanthren (Vat) ve dispers ve Reaktif dispers çift boyama islemleri yapilmaktadir. Indanthrene boyalar daha çok tercih edilmekte ve istenen standartlari saglamaktadir.

*Pamuk Polyester düz boyasinin haricinde baski islmeleri de yapilmaktadir. Yüksek standartlari saglayacak özel pigment baski ve dispers indanthren çift baski yapilabilmektedir. Bu islemler daha çok askeri kamuflaj baski için tercih edilemektedir.

*Naylon Pamuk kumaslarin indanthren (Vat ) boyama islemleri yapilmaktadir. Istenirse naylon pamuk karisimlari asit , metal kompleks ile de boyanmaktadir. Naylon Pamuk Ribstop Kamuflaj Indanthren boya üzerine pigment baski ve indanthren baski imalatlari yapilmaktadir.

*Modakrilik ve karisimlari da botanmaktadir. FR Cotton ve Fr Viskon karisimlarinda indanthren veya rekatif ve akriklik boyamalari yapilmaktadir.

*FR (Fire Resistent) Cottoon ve FR Viskon kumaslarin boyama islemleri de yapilmaktadir. Indanthren veya rekatif olarak.

*Teknik Tesktil imalatlarinda ham kumasta çikan bir çok problem, degisik bir çok proses ve aprelerle istenen renk ve standartlara getirilmektedir. Renk sorunlari, anti pilling sorunlari, kirçil görüntüler, yanlis karismis iplik ve elyaf sorunlari, parlatma,kayganlik verilmesi, hava geçirgenlik sorunlari giderilmesi, 

*Su tici kaplama 3X Dry finish islemleri yapilmakta, genelde ön taraf hidrofob (Su itici ), arka taraf su emici (Hidrofil9 v anti bakteriyel islemler yapilmaktadir.

*Fiziksel Testlerin tamami bünyemizde yapilabilmektedir. Gramaj, yirtilma,kopma, pilling, hava geçirgenlik, su iticilik, Yag iticilik,isik hasligi, hava hasligi, yikama, ter, su, sürtme hasliklari, çekmezlik, 

*Renk çalismasi konusunda her türlü formatta çözüm saglanmaktadir. CIE LAB veya QTX dosyalarindan renk çalisma ve onaylama islemleri yapilabilmektedir.

*EN 20471 Yüksek görünürlük standartlarinda pamuk, pamuk polyester ve Akrilik karisimlari boyamalari yapilmaktadir. Neon sari, Neon Oranj renkleri daha çok tercih edilmektedir.

COPYRIGHT © 2012 ALTOTEKS TEKSTİL GİYİM BOYA APRE SAN. VE TİC. A.Ş. - ALL RIGHTS RESERVED
Web Tasarımı